Tisdagsmys med födelsedagsbarnet <3

Skrivet den 2013-01-29 @ 19:11:06

Sitter och kollar bamse med älskade Isabelle och Madeleine! Jordens bästa bamse, en teater! :D Reinar Räv är en läskig prick ;)

Jag å frugan har avnjutit en fantastisk tacotårta ála lchf! Sen dog vi matkomadöden och hamnade framför tv'n med älsklingsungen<3

2 år fyller hon idag! Helt galet :o nyss kläcktes hos! Stanna tiden någon? Liten har minsann blivit stor <3 just nu cyklar hon i vardagsrummet! Ujuj! Stora tjejen !!

Avverkat ännu ett gympass med frugan imorse, så härligt att ha kommit igång, och träningsverken ska vi inte tala om, sån jäkla värk i stjärtmusklerna seb i söndags, och redan nu har jag värk i armarna efter dagens slakt! ;) heja mig!!

Köpte även ny sportbh, vanlig bh och en riktigt mysig hoodtröja idag på HM ^^ fin dag som spenderats med finaste frugan!! Sen ska kvällen avslutas hos älsklingsmannen, som kommer bli sjukt glad över att en rejäl bit tacotårta fick följa med hem till fort awesome ;)


Fredag hela dagen!

Skrivet den 2013-01-25 @ 17:16:45

ZombiMode-ON!

Somnade strax innan nio för att sedan vakna upp med skallebank vid ett!
Men möös in mig brevid älsklingsmannen på morgonkvisten så nog har jag sovit gott alltid! Hade svårt att varva ner efter nattens bravader på 60 så herrn låg och höll om mig och strök mig i håret, bästa sovmöjligheterna<3


Vaknade, älsklingsmannen fixade frukost :3 bacon och äggröra, nu var de ett tag sen så det var asgott igen ;)
Sen vilade jag i lite drygt en timme tills Madeleine hörde av sig för det där fabulösa gym passet ! Så det vart intensiva 50 minuter där, vart ett kortis pass då damen skulle iväg lite senare på festligheter, men det är då bannemig bättre än inget, och jag är mör och zombie idag så det var ändå uppskattat :D

Nu är Tommy påväg på lånar bil så vi ska rasta Adam till jysk och elgiganten! Fredagkväll blir nog mest chill med mysmännen och någon go bit mat, prima skinka helt enkelt! ;)


Nattpass på .60!

Skrivet den 2013-01-25 @ 06:42:30

Har äntligen snart kämpat mig igenom det! 21:30 till 08:00! Gudars vad sliten man är! Men det är skönt att man får jobba innan myrorna i kroppen äter upp en inifrån ;)

Snart hem till fort awesome och gosa ner sig brevid bäste mannen å sen upp å kötta järnet på gymmet! Ska bli skönt!

Skönast att sova dåva, men längtar ändå till gymmet! Som jag sagt: 2013 ska bli mitt år <3

Postar en seg mitt i natten ego bild för att jag är så jävla snygg!
Men snyggare ska jag bli ;)
Tjyss!


Första och andra dagen!

Skrivet den 2013-01-11 @ 15:47:31

Första strikta LCHF dagen gick som smort, hade dock ett jobbigt lätt illamående över mig!


Dag 2, dvs idag, känns tyngre, illamåendet är värre och det känns litegrann i kroppen som om jag blivit manglad! Tur att jag vet att det släpper snart :))
Det enda jobbiga nu är att pengarna sinar i rasande fart, så har inte mycket att köpa mat för, men det ordnar sig, jag är äntligen på rätt spår igen :D


Nu ska jag bara låta denna horribla övergångsfas gå över, sen få till lite mer träning också!

Känner mig extremt glad :D


Vad konstigt allt blev

Skrivet den 2013-01-10 @ 11:01:21

Det är 2013 nu! Och så mycket hände 2012, knappt så jag vet va jag ska skriva. Jag och Sebastian gick åt varsitt håll, försökte in i det sista att lappa och laga, men tyvär lyckades jag inte(kan bero på att jag var rätt ensam i mina försök) och visst, det är tråkigt när sådant händer, för så länge jag har varit lycklig med honom och alla minnen och trevligheter vi gjort genom åren.. Det är slut nu, bara minnena kvar.. Men inget ont som inte har något gott med sig! Jag är undersköterska nu! Och har öppnat mitt hjärta för en helt ny man, ja, ny och ny, jo han är fan ny, för han är för mig inte samma vän som han var under media tiden! Tommy ! Jag skyndar långsamt, samtidigt som jag är en människa som behöver trygghet känner jag även att allt detta nya är så fruktansvärt läskigt! Jag tar en dag i taget sen ser vi hur länge vi orkar, men han är minst sagt underbar! Helt fantastisk människa, min människa <3

Ja nej jo, det är dags för frukost känner jag, sen fika på stan med finaste frugan ! :3 idag är första lediga dagen denna vecka! Glädjekällan kör hårt med en ;)


2013 är mitt år helt enkelt, så är det bara<3