Kom hit kom hit och slunga mig rätt in i smeten, jag faller med flit..

Skrivet den 2012-10-12 @ 11:30:54

Ny dag! Började min praktik i måndags , lite läskigt men nu när jag börjar komma in i det är det mest bara kul :)

Ska göra min första kväll där ikväll!
Grytnäsvägen 60 jobbar jag på, sex boende! Snacka skillnad om man jämför med glädjekällan! :o men det är chill!
Och mycke kaffedrickande ;)

Sitter på bussen nu, ska göra ett 12-22 pass! Huvvaligen! Och sen upp imoron å börja 7.. Kommer vara milt till måttligt död ;) men har klarat värre faktiskt!

Ska åka förbi residens ranström med en kaffebryggare först, frugan är på sin praktik med jocke och lilla belle är hemma :D puss unge<3 blir en snabbvisit!

Nej, åka vidare nu, står stilla vid busstationen! Tack å adjö senapsfrö!


La stockholma!

Skrivet den 2012-10-07 @ 11:12:51

Oh lordi lordi vilken helg!!
I fredags var jag å frugan ut å kalasade och firade maria å jimmy! Galet kul hade jag! :) asgod mat, masssa vin å rumpskak! Avslutades i lagom tid också då jag skulle upp vid sju dagen därpå!

Sagt å gjort så klev jag upp, hoppade på tåget och kom fram till ett soligt stockholm ! Där åt jag, på stureplan, den goodaste hamburgaren i världen <3 vilken kärleksberättelse alltså, åh! Värd varenda krona! Samt god öl till de!
Senare på kvällen blev det dags för wallmans! Och jag som älskar musikaler å sång i allmänhet älskade även wallmans! Ujuj vilka pumor! Och ögongodis till karlar också, men damerna, OhYeah! Skrattade och fånlog konstant och maten var underbar! Vi skulle mött upp boggan efteråt men jag var full som en kastrull å ville bara sova ;p hann hade också bättre saker för sig så blev hem till hotellet och bokstavligen kasta sig i säng!

Nu har jag precis avnjutit hotellfrukost och om en stund blir det bio ! Ev palme filmen! :)

Sen hem! Klockan åtta går tåget.. Sent!
Imorgon praktik på grytnäsvägen å sen förhoppningsvis hem till frugan, vi har mycket att prata om! ;)<3

Nej, rulla runt lite i sängen och glo i taket först nu då :)


Skor!!!

Skrivet den 2012-10-07 @ 11:03:32

Finally<3


Hoppla

Skrivet den 2012-10-02 @ 14:40:05

Nuhar jag slutat för dagen! Var tvungen att jobba över två timmar, men jag älskar mitt jobb så det är ju chill :) tråkigt bara att jag kommer iväg så sent till västerås ;( väntar buss nu, tåget fick jag lov att boka typ halv fem.. Så är framme halv sex! Aja får ta stan imorgon, måste ha mer leggins från gina, är dökär i dem!!

Ja jag är en tjej?!

Haha åh demensprat är för övrigt det roligaste som finns! Adjö glädjekällan för stunden, ses på torsdag!<3


Typ idag

Skrivet den 2012-10-02 @ 07:40:32

Klockan är halv åtta och jag känner mig som en prins i en tårta! Sitter och smaskar i mig yoghurt med jordgubbar och inväntar att fröken ur ska ticka på så jag får bege mig iväg till glädjekällan :)

Vinkade av fru och barn klockan sex, legat å kelat med katterna och inte gjort ett piss sen dess! Haha som sagt känns de skumt att vara här själv, men sålänge madeleine godtycker så stannar jag gärna, ingen lust att ut å frysa flera timmar innan jobbet!

Idag ska jag bege mig till västerås å hälsa på bästa fia å lina <3 saknar dem så enormt så nu orkar jag inte vänta och planera! Nu sticker jag bara å har de chill! Mina goa tösabitar!

Sen på torsdag blir de mer jobb<3
Förstår verkligen hur det helmysiga namnet glädjekällan kom till, för att jobba med äldre gör mig verkligen glad! :)

Kram och kärlek till resten av världen!!
Hälsningar från mig och Julia!


Tummen rör sig för fort

Skrivet den 2012-10-01 @ 15:56:06

Här är bilden från kräftskivan ;)
Och en på mig å syster!


Måndag!

Skrivet den 2012-10-01 @ 15:53:16

En måndag fylld med goda besked minsann :D jag ska åka till belgien, till Aalsst, på praktik i vår :D allt betalt! Ska bli skitkul! Jag å inga-lill ska turista till paris och allt möjligt, weehoo :D

Helgen har iaf varit skitmysig! Bästa kom hem och tillsammans åkte vi hem till fagersta på kräftkalas! Usch och fyy vad gott det är med kräftor! Och min släkt är så jävla rolig så det är lika underbart varje gång vi ses! :)

Sen spelade vi mario party typ resten av helgen, tröttnar jag? Neeehdå ;D

Igårkväll var jag hos en gammal media vän och glodde amerikansk fotboll, haha ofta jag fatta något?! Efter ritade kartor och diagram.. Nope fortfarande nada :) men det var kul i alla fall! Röstade starkt på att ändra kvällens underhållning och vi glodde cougar town istället! Prima prima ;D
sen imorse var det bara att sticka iväg till skolan och nu snart ska jag hem till älskade frugan och tjåla skit som vanligt ;) en helg känns alltid för lång utan damsällskapet!


Tror höstdeppen börjar fasa ur! Yay mer :D

Bild från kräftskivan ;)