sanera sanera sanera

Skrivet den 2011-07-18 @ 20:32:50

sommarjobbar med industrisanering, fy tusan så slitigt det är! 12 timmars pass, 7-7 every day men det blir kosing de! dock går dagarna typ ihop på något knepigt vis! känns typ som jag jobbat en vecka redan (började i fredags) dammsuga osläckt kalk. det svider lite ibland kan jag säga! kommer hem, äter, packar matlåda för nästa dag, sover repeat! haha typ. :) nu ska jag ge den där skumma serien på trean en chans "love bites" jag vet dock inte vad jag ska tycka än. men men snart sängen! ciao!


varmt och skönt!

Skrivet den 2011-07-06 @ 18:36:35

perfekt balkong chill väder! träffade nyss John en stund och drack cola och njöt utanför konsum :) blev inge taco kväll igår. hade en riktig surkart till pojkvän (som råkade ha sönder sin dator iförrgår) så det blev en ensamkväll, men det är också skönt ibland när man har mycket att tänka på. så det blir ikväll istället dåva, :D gött som tusan. annars då? jo sista praktikdagen innan sommarjobbet, får se när jag blir inkallad bara. idag var jag och två boende till karlfeldtsgården och fikade, det var riktigt mysigt för dom blev så sjukt glada av bara en timme ute i en annan miljö ! :) imorgon ska jag till Madeleine igen förhoppningsvis :) denna gång blir det fan tid för kaffe! fniss, och lilla bebis är så stor, och kan så mycket. blir helt till mig av glädje när man ser hennes glädje <3 ja jag tror sannerligen barn är ens stora lycka i världen <3 nu ska jag leta film, filmtips någon? :)


blir så less

Skrivet den 2011-07-05 @ 16:46:54

varför ska jag lyssna på hemsk reklam, jag blir så ledsen av detta! Hjälp oss förändra framtiden för björnar.


Tacos-tisdag!

Skrivet den 2011-07-05 @ 16:40:12

Haha, jag kommer nog alltid älska tacos! blev tacotårta hos Madeleine igårkväll (en riktigt ljuvlig en!) och idag får det tusanimig bli tacos <33 påtal om något som inte har nånting med tacos att göra! satt och läste en PRO tidning på praktiken idag, hittade lite reklam för rabatter man kan få med något pensionärs kort. Och inte är det konstigt säger jag bara, att dem flesta pensionärer går upp tidigt på morgonen då t.ex guldfynd erbjuder sin rabatt endast till klockan 11:30 på förmiddagen! Haha, bara jag som tyckte det var knepigt?! Nej nu ska jag ta mig en dusch och sen blir det matlagning och filmkväll med sebbe, när han nu får för sig att dyka upp :P


småkakor indeed!

Skrivet den 2011-07-03 @ 13:52:38

skuttar omkring här hemma glad över att det är lite mulet nej man ska inte klaga när värmen är här, men att jubla över lite moln är inte så dumt det heller! :) haft en mysig helg hemma och mamma och pappa och imorgon väntar sista praktik veckan innan sommarjobbet, fått hem anställningsbevis jag strax ska gå och posta. Precis tagit ut en plåt småkakor från ugnen, så min lya luktar himelskt just nu! :D sitter och väntar på att madeleine ska höra av sig, funderar på att cykla in till stan nu när jag är utvilad så ett besök hemma hos familjen Ranström vore trevligt, får se om damen svarar, kan ju vara lite dåligt med det ;P men det är förståligt :) nej nu posta anställningsbeviset och sen kaffe å kaka såhär på eftermiddagen, yummie! :D


sommar = getingar

Skrivet den 2011-07-01 @ 13:06:26

usch, det hemska med sommaren än fan alla dessa getingar! nyss för det in en här hos mig och jag skrek som en galning, den förföljde mig! sprang in på toaletten och vägrade komma ut, syster satt still, hur F_A_N kan man sitta still när ett sånt blodtörstigt odjur är ute efter en?! Den flög som tur var in i fönstret under persiennen så jag lugnt kunde gå och svepa ut den när mina jag lugnat ner mig. usch usch usch! dock tycker jag inte denna sommar varit så fasligt getingberikad än? (ta i trä) Dom senaste tre åren har ju typ varit brutala. Nu så väntar Pratimas svarta brevlåda på mig, ska lämna in praktikrapport, sen sticker jag och syster till Fagersta över helgen, Pappa jobbar eftermiddag som mamma får njuta av mitt sällskap istället ;)