Sjukt

Skrivet den 2008-10-28 @ 18:18:25

Tiden går, och det kan ju också vara rätt irriterande, fast just nu känns det nog mest irriterande att den typ står still.
Fattar inte, brukar älska hösten, så mycket extra filmer att se pga vädret men då försvinner allt.

nej jag vet nog inte helt vad jag talar om, har praktik så jobbar på kupan ^^
dagarna går fort, allt går fort. men endå inte.

haha okej nu är jag mer irriterad på mig själv tror jag.


Tillbaks till sjukhuset imorgon, som om dem senaste besöken inte räckte!
ska citera en vän, bästa nånsin "ÄH"




Istället för att hata så mycket kanske man ska lära sig omvända sin energi? jag menar min utstrålning skriker ju redan positiv, så ja? haha nejdå vem skojar jag. tycker om min bitta cyniska tankegång.


irritationsobjekt HT-08

Skrivet den 2008-10-14 @ 22:54:15

Niveas lip care reklam, vaddå om endå kärleken varade lika länge? totalt jävla värdelös reklam! min kärlek ska minsann vara uti hundrade år! när den väl kommer vill säga..


Programändringar utan förvarning, inte ens på text tv! jag SPRANG hem för att inte missa svensson svensson i lördags.


Getingarna, som vid den här årstiden betér sig värre än alexander schulman gjorde på singalong förra lördagen.


Vindarna,  en pust i fel riktning och du ha ringen cigarett kvar! det var dessutom din sista cigarett.


Carolin Af Ugglas, jag rår inte för det, den människan är så otroligt otäck, ryser bara man ser henne, och nej, hon kan inte sjunga snälla tanten förstå det, bara för att du är nykter på heltid låter det inte som om din röst är det.



jag har mycket mycket mer att klaga på,  men för dagen får det här duga!  jag menar jag är inte en dålig människa.

EmsForPresident
-
Over and out!


BlogghatarN

Skrivet den 2008-10-13 @ 16:32:21

Jag domderar alltid med hur mycket jag hatar bloggar! men det gör jag faktiskt. jag menar vad får en idiotisk människa att tro att någon orkar läsa om vad denne vardagliga tråkiga människas liv. att jag skaffade min blogg för ca 9 månader sedan skedde av en slump. tänkte utforska något som då var nytt för mig, men det blev ingen höjdare.

dock förstår jag folk som använder sitt bloggande för att skriva ur sig saker, jag har en annan blogg för sådant, du vet det där riktigt elaka som du alltid vill säga men helt enkelt låter bli med för att du inte vill ha fiender for life.

mitt syfte med min blogg lär väl vara att skriva saker som går mig på nerverna, eller bara bra ideér som jag vet jag kan ha användning av framöver. och nej min vän det är faktiskt ingen större mening att du läser, för om du är som mig så finner du nog denna text bara en vardaglig smörja.

men det är väl det som egentligen är livet? en vardaglig smörja. vardagliga tråkiga saker, svensson svensson på lördagarna efter en natts hårt party på fredagen. sen kommer söndagen. då man har filmkväll med sina vänner eller tar en lång höstpromenad.

Eller gör som jag, sätter sig vid datorn och piffar upp sin hatälskade blogg, bara för att.

EmsForPresident 
/Over and out